Thursday, 30 May 2013

MUTADAYYIN @ ANNUR

Assalamualaikum sahabat2 dan pengunjung2 blog ini, buat sekian bulan blog ni tak di update, memang tak up to date btol kite ni ek... kejap ade kejap takde... by the way, kali ni kite bwk design2 yang kite buat untuk sahabat kite yang mengajar di SMA ANNUR.. Ustaz Shahrul Nizam aka Tijo...MUTADAYYIN...ape maknanye tu ek? menurut ustaz tijo mutadayyin ni maksudnye orang yang beragama...so, klu nak tahu isi2nye bace la kat bawah ni ye kawan2... kite kongsi2 ilmu pepagi buta ni yep... ;)