Saturday, 26 January 2013

TITLE BOARD!!!

Assalamualaikum kawan2 yang dikasihi...semoga sentiasa dalam naungan rahmat Allah yang Maha Esa... ok lah like a usual (sepiking lundon la plk) kite nak kongsi lg ni design2 warne-warni yang x berkesudahan ni... huhuhu... kite buatkan design ni dengan tajuk "TITLE BOARD" ok x tajuk tu (sebenarnye dh x tau nk letak tajuk ape dah...semberono je!!) design ni utk Cg Isnaini dari SK Pekan Nanas Pontian, beliau nak macam tu so kite buatkanlah, hopefully beliau puas hati n terhibur (mc dgr lagu plk kn...). saiz benda ni kecik je kertas A4 bahagi dua...maka terhasillah design2 yg macam ini...layaaaaan!!! ;)








No comments:

Post a Comment