Saturday, 26 January 2013

SERI KEMBANGAN CUSTOMER...

Assalamualaikum pelanggan2 kite yang budiman... tajuk kali ni memang direka khas buat seorang pelanggan setia kami sejak tahun 2011/2012 dari Seri Kembangan, kak Haniifa empunye nama...klu x silap beliau ni cg prasekolah kat sane... biasela klu cikgu2 prasekolah ni mmg agak excited dengan design2 warne warni ni kan, so utk tahun ni beliau order design2 baru macam yang ade kt bawah ni...mcm2 ade, carta minguan, doa sebelum belajar, doa sebelum& selepas makan...maybe xde la segah mane pun design2 kite ni tp bile pelanggan puas hati so kite pon senang hati... betol x kawan2..? ;)










No comments:

Post a Comment