Friday, 25 January 2013

MAULIDURRASUL @ MRSM TERENDAK

Assalamualaikum w.b.t... sihat semua ye, amik mase sket utk upload2 n kongsi2 walaupun mata ni dh layu dah malam ni... OK SEMANGAT!!! (tetibe je segar balik...) Ok la, ni nak kongsi design yang di tempah oleh sahabat lame kite Mohd Tony Saidi ( http://aspirasiku.blogspot.com/ ) ustaz dr MRSM Terendak, emm beliau ni new customer la kan tp bile dah tempah... jawab!!! sekali tempah je dah 16 banner... menitis air mata kite... menitis air mate sbb syukur alhamdulillah rezeki dr Allah, support dr member2 dan menitis air mate time nk buat design ni... huhuhu... dengan titisan air mate ni maka terhasillah design2 picisan n bagai melukut di tepi gantang ni ha... boleh la buat cuci2 mate sahabat2 semua n klu nk order pun ok...jgn berlengah call kite 0178245082... hehehe (semangat x pasal2)... ape2 pon jazakumullahu khaoiran kathiron buat Ustas Tony sebab order dgn kite, pasni jgn lupe order lg k...
Btw Salam Maulidurrasul buat semua sahabat2 dan pelanggan2 budiman, bukan hanya kite sekadar ingat nabi time pegi sambutan2 maulidurasul kt mane2 tempat,dengar ceramah pastu makan then balik kosong... tahun depan ulang lg n masih x berubah... NOPE!! so, ikutlah sunnah nabi, cinta nabi, ingat nabi (emm...sahabat2 lg hebat kn), klu susah2 sgt jom kita banyakkan selawat ke atas nabi k... x rugi pon sbb nabi kate... "orang yang paling dekat denganku di akhirat nnt ialah orang yg bnyk selawat ke atasku di dunia"... nabi kate bkn kite kate k tp kite cume sampaikan... (mcm penceramah plk kali ni...) ok sahabat2 lepas ni kite same2 semai kasih, semai sayang, semai cinta buat nabi junjungan mulia Muhammad s.a.w dan sunnahnye, insyallah... ;)

















3 comments: