Saturday, 26 January 2013

BANTUAN AWAL PERSEKOLAHAN 2013 BANNERS

Assalamualaikum sahabat, kali ni kite post design yg simple je nak create...tahun ni dapat order banner utk bende2 cm ni... ok, bahan2 utk membuat banner2 ni ialah (huik! mcm nak main masak2 plk)... first: buat kotak2 3 warne biru, merah dan kuning... 2nd: bukak internet g kt google cari muka Najib n muka Muhyidin (klu nak tambah muke sahabat2 pon ok jer..)... 3rd: tulis la wording yang macam banner kt bawah ni... insyallah jadi, semudah 1.2.3... utk menambah perisa google skali gmbar bendera malaysia (bendera jepon jangan!!, kang jd isu plk),logo 1 malaysia, logo janji ditepati (bukan janji manismu k, tu lagu Aisyah!!) huhuhu... ;)



No comments:

Post a Comment