Friday, 7 December 2012

PERNIAGAAN EMAS ANUAR

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokathu... seawal 6 pagi hari ni diri ni dah tercongok depan laptop, merancang n menyusun tugasan yang bertimbun2 (padan muke...) slps tu trus bukak blog ni n update sket2 ape yanng patut... untuk pagi yang berbahagia ini (ayat nk best...) kite nak kongsi lagi satu design dengan promote skali... kite buatkan bunting sahabat kite ni dr Kota Tinggi...beliau ni jual emas, macam2 emas beliau jual n kalau berminat sila hubungi beliau di talian yang tertera di bawah ini... kepada sahabat2 yang berhampiran atau tinggal di Kota Tinggi boleh la singgah di kedai beliau yep, insyallah tuan2 dan puan2 akan dilayan mesra... kan lebih baik gi kedai orang islam kite sendiri kan! ;)

No comments:

Post a Comment