Saturday, 8 December 2012

OH MY ENGLISH!!! (PART 1)

Assalamualaikum sahabat2... selamat malam diucapkan, semoga setiap mase mendapat pahala yep..(setiap detik kite isi dengan benda2 baik & amal soleh...) emm... tajuk kali ni takde kena mengena langsung dengan rancangan OME yang kt Astro tu tapi pengisiannye tu ade la jugak sipi2... nak kongsi design untuk cikgu2 yang mengajar subjek Bahasa Inggeris pulak... design ni kak Fatimah Yong (cikgu BI SK Sg Durian) yang order... beliau bagi kat kite kertas2 putih yang ade isi grammar BI then mintak buat jadi warne warni n menambah seri lagi bilik ELC (English Language Centre) beliau... pada mulanya agak berat hati nak buatkan tp mulut ni gatal dengan pantas mengucapkan "ye, insyallah boleeeh..." maka terpakselah kite perah otak nak buat design ala2 Inggeris ni, serabot jugak...last2 letak jelah kartun2 kat kotak design tu bagi nampak ceria (ceria la sgt!!) hinggalah jadi design2 macam kat bawah ni... saksikanlah!!! hehehe...
Untuk Tempahan:
GRAMMAR
PRICE : RM 9.00 MYR / each ( 1 set RM54 )
SIZE : 15in  x 20in
MEDIA : TARPOLIN BANNER
POSTAGE : RM6 (S/M) @ RM10 (S/S)












2 comments:

  1. menarik! ce try wat Bhs Arb plk...

    ReplyDelete
  2. Dalam perancangan bersama seorang sahabat... insyallah akan terbit, tp bukan tahun ini... terima kasih mas... ;)

    ReplyDelete