Wednesday, 5 December 2012

JOM HAFAL SIFIR...

Assalamualaikum w.b.t.... sahabat2 yang kite sayangi, mmg agak lame kite tak post something kt blog pasif ni... tp xpe la sbb kite tau kite ade peminat2 tersendiri (perasan...). ok lah, hari ni kite nak post berkaitan cikgu matematik... ya, about SIFIR!! mungkin budak2 sekolah kite klu suruh hafal sifir memang fobia, macam2 dah chekgu2 matematik ni bt program utk hafal sifir ni tp dorang buat dek je... utk design kali ni pon atas inisiatif cikgu2 matematik sekolah kite, mereka mintak buat sifir warne warni nak letak kat tiang2 kantin... sambil makan sambil bace sifir (so sweet!!) kan... ok la kite layan benda alah ni dulu k... nak order pon boleh...detail boleh tengok bawah ni k...TQ!!

SIFIR ( 2-12 )
PRICE : RM 10.00 MYR / each ( 1 set RM110 )
SIZE : 1 ft  x 2.6 ft
MEDIA : TARPOLIN BANNER
POSTAGE : RM6 (S/M) @ RM10 (S/S)










No comments:

Post a Comment