Wednesday, 8 August 2012

JOM KHATAM QURAN!!

Assalamualaikum... salam ramadhan yang ke 19 pada tahun 2012 ni, smoga kita terus meningkatkan amalan di bulan mulia ini dengan tenang dan istiqomah... (muhasabah utk diri sendiri)... Sahabat2 dah khatam quran? haaa... jom khatamkan quran tu, kite pon x khatam2 lg, tengah berusaha x tahu lg habis ke tak, smoga Allah permudahkan...ameen. kali ni kite nak kongsi fresh designs dari kite utk warga SK Pt Sapran, SK Pulai Sebatang dan SK Parit Patah... semoga ustaz & ustazah yg menempah banner2 ini berpuas hati dengan designs yg x seberapanya ni... berminat? call kite ye... ;)





Sunday, 5 August 2012

DOA MASUK & KELUAR MASJID

ASSALAMUALAIKUM... sebelum tido, nak letak design ni dulu, banner ni Ustaz Daeng dr SK Bandar Pontian yang order, design ni adalah salah satu design dlm bulan MEI 2012 punye, tp mlm ni kite upload yang nie dulu ye, pagi nie klu terjaga dr tido, kite upload lg yg lain k... rase ngantuk plk lps tarawih tadi, alhamdulillah kite dh sampai ke malam yg ke-16 Ramadhan (klu xsilap)... smoga kite same2 meningkatkan amalan di bulan penuh barakah dan kemuliaan ini dengan keikhlasan, iman dan mengharapkan ganjaran dari Allah s.w.t... ameen... kite nak tido dulu, klu sahabat2 nak komen bleh komen kt bawah ye... klu nk tempah plk boleh call@sms kite ye... sekian n slamat malam... p/s: jangan lupe sbelum tido marilah kite same2 memaafkan kekhilafan insan2 lain kpd kite hr ini dan same2 kite muhasabah diri... ;)


WHAT DO YOU FEEL...?

Pernah nampak x icon bulat2 warne biru nih? bagi sape2 yang selalu cari bahan utk buat design atau cari icon2 untuk PC or laptop memang biase jumpe makhluk ni kn... termasuklah kite pon terlibat utk cari bende2 ni buat design cume tukar tajuk APA PERASAAN ANDA? je... sebenarnye design ni request dr sorang ustazah dr SM Islam Hidayah...beliau nak buat BBM smasa mengajar... so, kite layan je dulu n jika berminat call kite je ye... ;)


KEEP TOILET CLEAN AND HYGIENIC

Assalamulaikum, ok x buat tajuk macam kt atas ni? macam bagos je kan... klu ade error sahabat2 bgtau k nnt kite betulkan... tajuk nak gempak, tapi isi ntahapeape je... mcm biase la kn isi yang kite bagi masih lagi pasal design2 yg simple ni untuk di kongsi bersame... klu sahabat rase nk ltak kt tandas sekolah ke tandas umah ke... leh la call kite yep... syukran, jazakallah... ;)


Wednesday, 1 August 2012

MAC 2012 (MIX)

Sebahagian baki tempahan sepanjang bulan Mac 2012... ;)


MAJLIS TADARUS ALQURAN 2012

MAJLIS TADARUS ALQURAN 2012




MAULIDURRASUL 1433

MAULIDURRASUL 1433H BANNER COLLECTIONS... ;)







ENGLISH QOUTES

GOOD MORNING!!! (speaking london sket...) ok, buat mase ni kite akan publish designs dr bulan2 yang lepas, mungkin akan diselang selikan dengan designs terbaru... design kt bawah nie pun designs bulan MAC lagi... ok, get ready to English Teachers' to order this qoutes... guru kelas pon boleh utk improve BI murid2 kelas kalian kan... kata-kata ni boleh gak buat motivasi budak2 n kite2 sendiri ye... selamat membaca... ;)















BADAN BERUNIFORM (CARTA ORGANISASI)


Assalamualaikum, ini ialah carta organisasi badan beruniform untuk SK Taman Desaminium Puchong, tempahan bulan MAC punye, dah berbulan2 siap baru nak publish... tapi xpe kan... jika sahabat2 berminat boleh calling2 kite ye... ;)






SAY NO TO DRUGS!!

Assalamualaikum w.b.t... jam menunjukkan pukul 7.00 petang n telah hampir kepada waktu berbuka puasa bagi kawasan daerah Pontian, tp tetibe je semangat nak post design2 lame ni meluap-luap plk... so layan... design2 ni amat mudah dihasilkan sbb ade gune gambar yang dah sedia ade kt internet mmg banyak poster2 tentang DADAH @ DRUG ni... ape pon terpulang pada customers nak macam mane... jika ada sahabat2 yang nak menempah banner yang x sepertinya ini boleh la call kite ye... ;)