Tuesday, 31 July 2012

AIR MINUMAN BERKARBONAT HM

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang kite kasihi semua!!! huhuhu blog ni agak sunyi beberapa bulan kebelakangan ni, insyallah kite akan update design-design terbaru (hoho macam bagos plk...) ok la, hari ni kite nak buat promosi air pulak... haa, jom layan design ni & sambil2 tu silalah order sekali air minuman berkarbonat daripada seorang sahabat kite Eka Harnizam, http://www.facebook.com/eka.harnizam  memang sedaplah!! macam2 perisa ade ( SARSI, STRAWBERY, ANGGUR, SODA, OREN, PISANG ) sebenarnye ade lagi perisa lain tapi buat kali ni kite bagi perisa-perisa ni je sebab perisa ni yang paling mendapat sambutan... ok sahabat2, BELI JANGAN TAK BELI, BELI MAKANAN BUATAN MUSLIM, HALALAN TOYYIBAN. at the same time BOIKOT air PEPSI @ COCACOLA tu... n yang paling penting skali harge murah n jimat duit sahabat2... cepat order nnt xdapat merasa time Hari Raye ni kang... Sahabat2 juga boleh menempah dengan kite di talian 017-8245082 atau call terus tokey kilang ni (klu nak dpt harge murah..hehehe) di HOTLINE : 010-5340005@010-7989399...
kite bagi info skit kat sini : HARGA :
1 KOTAK (botol 1.25L) RM 18.50
1 KOTAK (botol 350ML) RM 20.00