Saturday, 17 March 2012

SYAURA BABY HOUSE PART 2

Syaura Baby House (SBH) datang lagi menempah design bersama kami!! nampaknye SBH dah femes kt Pontian nih, so untuk menambahkan lagi ke'femes'an produk2 SBH ni, pihak kami cube buat yang terbaik untuk design kali ini, klu dulu design bunting warne hijau kali nie nak bagi warne ayu2 skit... pink purple. ;) xtau nak cakap ape dah, lps buat design SBH kali nie asyik nk tengok je lagi dan lagi sebab ade budak chomel kat bawah tu... ape2 pon good luck to Odah aka Saadah Abd Wahab, rasenye beliau dah banyak borong barang baru untuk bebudak tu... kawan2 yang nak tahu n nak tengok updated things at SBH bolehlah taip kt FB beliau yang dh ramai org 'like' di http://www.facebook.com/pages/Syaura-BABY-house/265510390164651  TQVM... ;)



No comments:

Post a Comment