Tuesday, 6 March 2012

ASMA'UL HUSNA

Assalamualaikum sahabat semua, semoga dalam keadaan sihat wal'afiat dan berada 
dalam rahmat Allah sentiasa...
Post kite hari nie nak kongsi lg humble design untuk seorang sahabat yang dah lame order tp br hr nie beliau dapat...alhamdulillah n mintak maaf banyak buat Maslinda ye dr SK Pt Sulaiman ;)... kite buatkan utk beliau nie design ala-ala Autumn In My Heart skit hehehe (boleh mcm tu)... x caye tengok la kt bawah nie... sbenarnye dah lame nk buat Asmaul Husna nie tp asyik tergendala je, tup-tup sahabat sorang ni nk mintk buatkan so kite on je la, tp tempoh yang agak lame sbb proses design nie buat laptop kite 'hang' skit n slow... oleh yang demikian kite mintak maaf skali lagi kt sahabat yang sorang nie n harap2 beliau puas hati... hehehe... ;)



2 comments:

  1. memang cantek! sangat puas hati! syukran ya ustaz... err...tggu oder yg laen pulak dr kite yek..hehehe...

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 ye mas... ;)

    ReplyDelete