Saturday, 17 March 2012

SYAURA BABY HOUSE PART 2

Syaura Baby House (SBH) datang lagi menempah design bersama kami!! nampaknye SBH dah femes kt Pontian nih, so untuk menambahkan lagi ke'femes'an produk2 SBH ni, pihak kami cube buat yang terbaik untuk design kali ini, klu dulu design bunting warne hijau kali nie nak bagi warne ayu2 skit... pink purple. ;) xtau nak cakap ape dah, lps buat design SBH kali nie asyik nk tengok je lagi dan lagi sebab ade budak chomel kat bawah tu... ape2 pon good luck to Odah aka Saadah Abd Wahab, rasenye beliau dah banyak borong barang baru untuk bebudak tu... kawan2 yang nak tahu n nak tengok updated things at SBH bolehlah taip kt FB beliau yang dh ramai org 'like' di http://www.facebook.com/pages/Syaura-BABY-house/265510390164651  TQVM... ;)



WELCOME TO THE CLASS

SELAMAT DATANG KE KELAS... Ukuran saiz : A3, amat sesuai tampal di pintu masuk kelas...




NEW DESIGNS COLORING TIMETABLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat kawan2 semua... sebenar-benarnye design2 ni dh lame member2 tempah tp br sempat kite nak upload kt sini... tp tempahan masih terbuka lagi, insyallah bile2 pon boleh k.. n kali ni kite selit2kan juge timetable untuk bilik2 khas sekolah ye, terima kasih buat sahabat2 yang telah menempah... ;)
NO KOD : TT007

NO KOD : TT008

NO KOD : TT009 

 
NO KOD : TT010

NO KOD : TT011

NO KOD : TT012

NO KOD : TT013

NO KOD : TT014

 NO KOD : TT015

 
NO KOD : TT016
NO KOD : TT017

Tuesday, 6 March 2012

ASMA'UL HUSNA

Assalamualaikum sahabat semua, semoga dalam keadaan sihat wal'afiat dan berada 
dalam rahmat Allah sentiasa...
Post kite hari nie nak kongsi lg humble design untuk seorang sahabat yang dah lame order tp br hr nie beliau dapat...alhamdulillah n mintak maaf banyak buat Maslinda ye dr SK Pt Sulaiman ;)... kite buatkan utk beliau nie design ala-ala Autumn In My Heart skit hehehe (boleh mcm tu)... x caye tengok la kt bawah nie... sbenarnye dah lame nk buat Asmaul Husna nie tp asyik tergendala je, tup-tup sahabat sorang ni nk mintk buatkan so kite on je la, tp tempoh yang agak lame sbb proses design nie buat laptop kite 'hang' skit n slow... oleh yang demikian kite mintak maaf skali lagi kt sahabat yang sorang nie n harap2 beliau puas hati... hehehe... ;)



Monday, 5 March 2012

CO-CURRICULAR CART !!!

Assalamualaikum, sahabat2 yang dikasihi... berjumpe lagi dikesempatan waktu yang Allah berikan buat kita menulis di blog nih, klu nak diikutkan banyak rasenye yg nak diupload di sini, tp buat masa ni kita post some design yg di order oleh teman kite dari SK Pekan Nanas...Jom Layan!!! :)