Tuesday, 7 February 2012

JAWI TIMETABLE RELEASE!!!

Assalamualaikum n jumpe lagi di hari yang same n nak upload puas-puas design2 terbaru... untuk post kali nie nak share tentang JAWI TIMETABLE. Jadual Jawi ni seswai untuk ustaz2 n ustazah2 yang jadi guru kelas, guru bilik khas n nak tampal kt umah pon boleh... hehehe. Terima kasih buat sahabat kite Ustaz Syarifuddin dari SK Parit Markom yang nak jadual waktu yang dah sedia ade tp dijawikan...apeapepon dalam jadual ini hanye perkataan2 sahaja yang dijawikan dan segala design adalah sama seperti jadual yang sedia ade, harap maklum.. ;)




4 comments:

  1. alhamdulillah..sesuai juga utk sek agama kan...ermmm aru jer tolong kakak siapkan jadual utk sek agama...siap g cari kt kedai kot2 ada jual jadual jawi...upa2nya man ada jual...isisisis saboooo jer la...;)

    ReplyDelete
  2. betui2!! nak tempah x? klu dh buat, tempah untuk 'kawan kakak' akk je... ;)

    ReplyDelete
  3. tahun depan ya man....tpi akak mcm nk jadual organisasi kelas yg ada ajk banat n banin...bolh x...? bila bolh siap...?

    ReplyDelete
  4. insyallah boleh... klu akk nk design yg same cepat dpt tp klu design baru lmbt skit la ye...

    ReplyDelete