Saturday, 14 January 2012

SYAURA BABY HOUSE

Assalamualaikum... semoga sihat2 selalu dan sentiasa dalam rahmat Allah swt... ok kali ni kite nak ajak kawan2 terutama skali yang ade baby2 comel kat rumah jom cuci mate skit n bawak jalan2 cari baju, kasut, botol susu dll ke SYAURA BABY HOUSE (SBH), garenti puas hati... mesti anak2 comel sahabat2 lebih bergaya dan hebat!! SBH ni sebenarnye kedai member kite Nur Saadah Abd Wahab aka Odah,die jual kelengkapan bayi, macam2 ade (alat kelengkapan dapur xde ye). ;) Oleh yang demikian, seandainye sobat2 berminat nak tengok barang2 baby ni bolehla ke FB (facebook) beliau, taip je Syaura BABY house atau kalau ade minyak keta lebey skit boleh la gi n tengok senirik butik beliau yang 'speechless' la sbb mmg cun (purple pink) n rambang mata (klu ade anak mmg bnyk la kite nak, hehehe), kat mane? ok butik tu kat Pekan Nanas, masuk Masjid Jamek Pekan Nanas tu, pastu ade deret2 kedai, pastu jumpe la design bunting yang kat bawah nih n itulah butiknye... kepada Puan Odah, siap sedialah kamu utk layan customer lps ni sebab kite dah promote habis2 dah butik kamu nih...hehehe




2 comments:

  1. thanks man..syukur sgt2 sbb dpt jumpe designer aka sahabat hebat mcm kamu!!

    ReplyDelete
  2. welcome od, sori ye kite buat mane yang termampu, utk kawan2 n customer yg slalu support,tq very2 much n moga kite akan same2 success in bisnes masing2.. ;)

    ReplyDelete