Monday, 9 January 2012

DRAW BUILDING PLAN

Selamat malam sahabat2 yang dikasihi, kali ni kite nak ringankan sikit kepala yang dah agak berat dengan pencarian idea2 'fresh' (konon)... mata kite pon dah 'kuyu' rase mcm nak terlelap je, so the great idea ialah meninggalkan sekejap job yang penuh warna warni tu ke design ntahapeapentahnih... design ni untuk adik kite yang mintak tolong buatkan iklan kerja beliau... agaknye tengah x banyak keje kot tu yang beliau berani open job yang agak pening+juling2 itik bila tengok beliau buat gune software AutoCAD tuh, nak jugak try gune software tu takut senget plk bangunan yg di buat tu nnti ;) ... ape2 pon andai sahabat2 ade kawan atau sedara mara, jiran dll yang nak BUAT PELAN bangunan bolehlah rujuk budak sorang ni kat iklan yang macam ape kat bawah ni.. kalau xberapa nampak leh call beliau 0137931093 (Rashid), insyallah best n rumah kawan2 pon x senget, hehehe... ;)



2 comments:

  1. salam...
    tq wt promosi gempak...
    tp gempak sgt la...takut tgk...

    tp bkn xbyk keje cume nk cari income lbh wt kawen...hihihihihihi...

    pe2 pn tq very much...

    ReplyDelete
  2. lantak la.. yg penting buat benda nih dapat release tension mlm td .. huhuhu...

    u r welcome...

    ReplyDelete