Wednesday, 18 January 2012

DARI SAHABAT BUAT SAHABAT...


Assalamualaikum, ape khabar semua!! ok, kali kite nak bawak tengok design nih, ok x? design nih special utk sahabat kite namenye Hasibah Md Isa aka Shibah yg dah pindah ke sekolah baru beliau... sedih tu xla sgt (ceh, cover2 plk) tp beliau pergi bnyk meninggalkan kesan (bukan tapak je) tp kenangan... x tau nak cakap mcmne bile dapat member yg baik, ikhlas n rajin (ayat nak skima) tp tu la kenyataan... bile die dpt surat pindah kite n member2 xdela trkejut sangat sbb beliau ni bnyk kali pindah sekolah (kire bnyk pengalaman nih, hehehe) tp bile kite n member2 terdekat yg lain mulakan sesi persekolahan 2012 mule rase "Shibah dah x de" (pindah)... emm, kuat aura beliau ni... ape2 pon dah x leh nak cakap ape dah, sbb setiap pertemuan pasti ade perpisahan kan... semoga beliau dapat terus menabur ilmu di bumi SK Pekan Nanas dengan jayanya!! ;) 




1 comment:

  1. hai macam kenal ja shibah nih...
    berapa org dah anak nya yer...
    lama x jumpa sejak dia kawin...

    ReplyDelete