Saturday, 31 December 2011

COLORING TIMETABLE RELEASE!!!

Tajuk nak best... tp memang best pon hehehe...(perasan)...Masih lagi di 'mood' persiapan persekolahan awal tahun 2012... (mcm dah ade anak pulak). Kita bukan buat persiapan untuk anak tapi untuk anak2 murid... cikgu2 kat sekolah kite tahun nie semacam je tengok semangat diorang, siap tempah design Jadual Waktu beramai2 dengan kite jadi kite dengan hati terbuka menerima tempahan diorang dengan senyuman kesyukuran pada Illahi saiz untuk JADUAL WAKTU ni (2x4)... terima kasih jua buat sahabat yang banyak support kite slama ini... semoga kite sentiasa berSYUKUR... ;)
Ok kite dah upload n tambah lagi sample2 design Jadual Waktu... kalau ade sape2 yang berminat boleh call kite di 0178245082... mari ceriakan kelas anda dengan Jadual Waktu bewarna warni!!!













5 comments:

  1. cantek la.. yg ni brape ringgit??

    ReplyDelete
  2. untuk timetable RM25, cube tengok promosi 2013...mane la tau berminat...

    ReplyDelete
  3. opps..sori ye lupe ltk link... tengok sini ek.. http://aindesigns.blogspot.com/p/blog-page.html TQ!! ;)

    ReplyDelete
  4. Salam...brapa rm nih? Kalo neli bnyk dapat murah tak? Heehh

    ReplyDelete
  5. Waalaikum salam... terima kasih syakirah sbb bertanye... hargenye RM25, klu nak detail bleh gi ke sini yep : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.271376556248721.71258.270381606348216&type=1 dan kite ade buat promosi untuk 2013 ni... leh tengok sini: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=428636040522771&set=a.428636000522775.103694.270381606348216&type=1&theater ...

    ReplyDelete