Saturday, 31 December 2011

TANYA SAMA POKOK ...

Sesungguhnye, tajuk di atas tiada kena mengena dengan lagu Hazama ok... cume amik tajuk je hehehe... Pokok kat sini iyolah design kite untuk chekgu chekgi yang nak start keje smula 4 Januari 2012 nie... so sebagai persiapan, diorang mintak buatkn 1 design untuk Jadual Bertugas kelas masing2... so kite designkan jadual bertugas ni gune gambo pokok yg meriah bewarne warni (sebab kelas budak skolah rendah) lagi ceria... saiz untuk jadual macam nie kite buat 2 kaki x 2kaki... harge? yep boleh hubungi kite di talian 0178245082 andai kawan2 yang lain berminat...Terima kasih kt Kak Limah, Kak Rus, Anuar, Kak Saliza kerana sudi menempah banner + design skali... ;)

NO KOD : DR001

NO KOD : DR002

NO KOD : DR003

NO KOD : DR004

NO KOD : DR005

7 comments:

  1. cantek sangat!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. TQ Ustazah Mas...nak order pun boleh... ;)

    ReplyDelete
  3. memang nak pon... asmaul husna... (mcm yg kite msj dlm fb tu??) nnti ape2 info ye..da lame cr org designkan n buatkan..huhu..

    ReplyDelete
  4. untuk yang ini RM20 shj... ;)

    ReplyDelete
  5. Pokok yg latar tu nama apa ek??

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum, saya brminat dgn design DR001 tu cuma klu nak tukar guru kelas tu jd kls pstu hari isnin-jumaat nak tukar jd ahad-khamis boleh tak?

    ReplyDelete