Thursday, 1 December 2011

TAKAFUL IKHLAS

Assalamualaikum w.b.t... semoga sahabat2 semua ceria2 selalu!! ;) ok, macam biase, post @ tunjuk design lagi... kali ni kite buat untuk sahabat kite Bahrin Badron, siape yang blom ade takaful boleh contact sahabat kite ni kt design nih, macam2 ade (mcm astro plk)... mmg berbaloi utk masa hadapan!! (promote tu..) design ni dh lame tengok je logo kite kt bawah tu (old version punye lg), tp xde la lame sgt, br tahun ni tukar logo (hehehe...) ok la shobat2, jom cuci mata tengok design nih ok x? ;)







No comments:

Post a Comment