Friday, 30 December 2011

DOA SEBELUM & SELEPAS MAKAN

Assalamualaikum sahabat... akhirnye dapat gak mencorat-coret kat blog yg ala kadar ni, memang niat dihati nak post setiap design yg dah siap, tp x brkesempatan... tengok2 tarikh dah last day dalam tahun 2011 ni, so x boleh jadi nih, nak post somethings skit sbelum ke tahun baru... hari ni dh ready nk kongsi design doa yang dah 2 customer gune (Abd Razak & 2ndly Ust Omar Maidin)... design ni amat simple sbb tujuannye untuk memudahkan budak2 sekolah bace n hafal sebelum & selepas diorang makan.. jom bace!! ;)





2 comments:

  1. beratnye blog ni....camne nk tgk gamba2 yg ade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm.. rasenye x berat kot sbb kami dah kecilkan resolutionnye... klu xboleh gak boleh visit to FB kami di Ain Designs... tq ;)

      Delete