Tuesday, 29 November 2011

designs SUKA SUKI... ;)

Selamat Datang ke design suka suki (tibe2 je kan), ok la, sebenarnya design ni ade kawan yang nak untuk tampal kat dinding sekolah die, tp die suke ke x kite pon x tau...hehehe. lepas siap je terus bagi die... macam ape je kan design nih..mungkin mase buat ni kite tengah banyak job so x dapat nak fokus lebeh2 kt design nih, kawan tu pun bgtau yang penting ade kate2 hikmah so senang la koje kite.. (kuang3x...) klu kawan2 nak amik design nih, dipersilakan (copy paste je)... TQ!!  :)










No comments:

Post a Comment