Wednesday, 23 November 2011

HARI GRADUASI PRASEKOLAH ANNAHLU

Assalamualaikum teman-teman dan sahabat yang kite sayangi fillah... macam agak lame x post something kt blog yang suam2 kuku ni, bukan ape telepon rosak dh empat hari xleh nak online... alhamdulillah hari ni orang TM datang bg repair line telipon dan kesimpulannye kite boleh upload designs2 baru n designs2 yang dah brkurun lame (x peduli nk post gak)...

Sori la intro 'ter'lebih plk.. ok design kali ni tentang Hari Graduasi Prasekolah Annahlu SK Sg Durian, mesti dalam kepala kawan2 terlintas kenape asyik Prasekolah ni je yang ade kt blog nih? haa, jawapannye ialah kerana prasekolah ni je yang suke kt designs kite (hehe perasan!) n satu lagi, sebelum promosi ke sekolah2 laen, kite promosi dulu kt sekolah sendiri... btol x? kepada sahabat2 yang macam suke n tertarik ngan designs kite bolehla call atau email ke aindesigns@yahoo.com insyallah pihak kite akan melayan dan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk sahabat2... (pergh ayat nak best kan...) ;)




No comments:

Post a Comment