Thursday, 24 November 2011

HARI ANUGERAH CEMERLANG SKSD 2011

YEAAHH!!! design untuk backdrop pentas hari anugerah cemerlang yang baru! yang lame dah sangkut kt luar pagar... dah uzur sangat dah (dekat 4 tahun daa, siap lobang kena gigit tikus...), ade member bisik2 tahun depan yang ni pulak letak luar pagar jd dapat la backdrop pentas yang baru lg...(dalam hati ni suke amat!! sbb income masyuk..) hehehe...thanks to all members yang hebat pasang backdrop ni kat pentas...
Klu nak ikutkan design macam ni dah biase buat dengan ade tempat kosong buat letak tarikh, mase, tempat n perasmi yang boleh diubah2 every years kan...tp utk cari kelainan pada design tu yg kadang2 bikin pusing kepala kan...tp xpe la kite cube yg terbaik, mohon dan pinta pada yang Esa agar diperluaskan lg ilmu dalam bidang seni grafik ni kerana segala-galanya daripadaNya... :)



No comments:

Post a Comment