Friday, 25 November 2011

CARTA & PELAN WARNA WARNI SKSD

Assalamualaikum w.b.t... kali ni kite letak design untuk carta organisasi & pelan sekolah yang berwarna warni Malaysia plk...hehehe.. ni percubaan awal sebenarnye tp lps tu ramai la member2 yg nak tempah so,kite layaaan... sebenarnye carta ni kejap je nak buat tp sebab mood yg pasang surut tu yg jd lambat sampai Boss dah bebel bile nak siap barulah terkial2 buat, hohoho (sori boss...). Proses untuk design pelan tu agak complicated skit (ceh mcm nk bt projek juta2 plk!) tp still cool utk bt benda ni, klu x semakin serabut kepala kite... apeapepun thanks to my wife n members yg bnyk support kerja2 design kite.. n terima kasih dan syukur yg tidak berbelah bagi buat Pencetus idea yang diilhamkan utk kite, Rabbuljalil... alhamdulillah... :)






No comments:

Post a Comment