Tuesday, 29 November 2011

BANNER-BANNER RAMADHAN

Assalamualaikum sahabat2!!! Semoga sihat & ceria selalu menjalani hidup dengan tekad dan keyakinan yang jitu di tahun baru 1433H ni!! (wah, macam pakar motivasi plk..hehehe) oklah, macam biase, kite nak kongsikan design2 lelame yang berkaitan dengan Ramadhan, walaupun dh ketinggalan tp kite x peduli, nak tunjuk jgk... (hehehe). Bulan Ramadhan ni kadang2 kite lupe ape yang kena buat, ape yang x sepatutnye kite buat...so, dengan design2 banner ni sekurang2nye kite n org sekeliling boleh bace n mudah sampai kt otak masing2 kan... mungkin ilmu yg sedikit tu dapat memperbaiki diri kite dan org lain... bak kate Nabi s.a.w. "Sampaikanlah walau sepotong ayat"... x rugi kan..? oleh yg demikian, buat sahabat2 yang nak order design2 yang baru atau yang macam kat bawah ni, bolehlah calling2 kite kat sini (017-8245082), kite juga sentiase menerima sebarang cadangan dan pandangan dari pihak sahabat2... TQ!!  ;)
















No comments:

Post a Comment