Monday, 31 October 2011

eCARD & BUNTING LEEN

Kali ni, kite nak bawak sahabat semua tengok eCARD jemputan daripada AINdesign plk... eCARD ni kad jemputan yang di letak kt Fesbuk... senang kn sekarang, smue benda di hujung jari... haahh... disebabkan budak Leen ni suke kt katun2 so, kite buatkan khas 'katun beliau' tengah naek moto ngan husband beliau... Leen ni orangnye memang berseni la...tengok je beliau punye eCARD n bunting2 kat bawah nie, berbelang2...cantik x? cantik kot... xpe, yang penting Leen puas hati... (confirm je.. hehe..) HAAAhhhh!! satu lagi ni... kite nak ucap tahniah kat Leen sebab dah jd Mummy, sampaikan ucapan tahniah ni jugk bt husband kamoo ye Leen...meka dpt baby girl (smoga Iris jd anak yang solehah) Tahniah sekali lagi... ;)










No comments:

Post a Comment