Saturday, 1 October 2011

BLOG OH BLOG...


Assalamualaikum semua...kite adalah bloger baru di sini...kalau nak diikutkan, dah lame rasenye kite nak buat blog nih...tapi disebabkan penyakit MALAS tu semue tak jadi... kirenye hari ni kite dah RAJIN la nih,hehehe...
emm, ape yang nak kite bagitau kat sahabat semua ye...? ok, untuk kali pertama ni kite bagitau tentang blog ni kot... blog pertama kite ni sebenarnye lebih kepada bisnes kecil-kecilan atas nama AIN DESIGNS (name macam terrer je buat design) yang dah lame bertapak di Malaysia ni (waahh macam bisnes gempak je bunyinye..), bukanlah seluruh Malaysia, tapi cume kat ceruk Pontian Johor je... ;)

AIN DESIGNS ni memberi perkhidmatan seperti...Design & Printing Banner, Bunting, Kad Jemputan, Tempahan Fotografi Perkahwinan, Button Badge, emm...,ape lagi ye, hah buat kek coklat (hanye di pasaran tertutup je)..

Rasenye, cukup dulu untuk salam perkenalan, lain mase kite cite lagi ye...insyallah... wassalam.

No comments:

Post a Comment